info@digitmarketing.hu | 06 70 235 54 12

WordPress szolgáltatásaink

WordPress szolgáltatásaink

WordPress egy átlag felhasználó által is könnyen kezelhető rendszer, ezért a legnépszerűbb a tartalom kezelőrendszerek körében.

Sablontervezés

Testre szabható egyedi professzionális teljesen responsive sablonokat fejlesztünk kérésre a WordPress rendszerhez.

Verzióváltás

Ritkán, de néha a WordPress a fő verziószámban is változás történik. Ez azt jelenti, általában hogy a régebbi rendszer nem kompatibilis az újabbal. A régi rendszer elveszti a támogatását egy idővel, így a frissítések nélkül a régi rendszer könnyen sebezhetővé válik. Rendszer támogatás megszűnése esetén erősen ajánlott az új verzióra váltás!

Adatátmozgatás

Megunta WordPress rendszerét vagy éppen megunt egy másik rendszert és az adatait nem szeretné elveszteni? Adat átkonvertálással meg lehet tartani a régi adatokat és be lehet importálni egy másik rendszerbe.

Egyedi fejlesztések

Widget készítés: A Widget-ek használatával különböző funkciójú modulokat illeszthetünk a rendszer számos részébe.
Plugin készítés: A pluginok segítségével bővíteni tudjuk az oldal funkcióit, ilyen lehet pl. keresőoptimalizálást elősegítő plugin.

Nem tetszik a meglévő WordPress rendszere?

Cégünk segít átmozgatni az adatokat az egyik rendszerből a másikba. Minden oldalt, bejegyzést és egyéb adatot átkonvertálunk a kívánt rendszer felépítéséhez. Például válthat Joomla rendszerre vagy akár fordítva is!
Árajánlatkérés