info@digitmarketing.hu | 06 70 235 54 12

„HOGYAN INDÍTSUNK WEBÁRUHÁZAT?”

Minden cégnek mások az igényei, mást értékesítenek, mások az elvárások a piacon stb., így nem lehet egy kalap alá venni minden webáruházat. Egy webáruház elindítást egy alapos megbeszélés előz meg, ami teljesen INGYENES!

Nem tetszik a meglévő webáruháza?

Cégünk segít átmozgatni az adatokat az egyik rendszerből a másikba. Minden termék, ügyfél és vásárlási adatot átkonvertálunk a kívánt rendszer felépítéséhez. Például válthat Joomla rendszerből ShopRenteresre vagy akár fordítva is!

Nincsen vásárló, de miért?

Sajnos nem lesz sikeres attól egy webáruház, ha csak szép és működik akár sok termékkel. Ez tény és nem egy üzleti lehúzás! Abban az esetben, ha nem tud senki rólunk bevétel sem lesz! Látogatókat kell szerezni, akikből később vagy azonnal ügyfelek lesznek. Ezt több féle képen is lehetséges.
Online Marketing

Mobilra optimalizált kinézet

Az okostelefonok és tabletek száma robbanásszerűen növekszik, ezeken az eszközökön pedig egyre gyakrabban interneteznek a felhasználók.

Mivel ilyen esetekben kisebb a böngészési felület, webáruházunk megjelenését is az új elvárásoknak megfelelően kell alakítani az egyszerűbb és gyorsabb tájékozódás érdekében. Erre ad lehetőséget a mobilra optimalizált kialakítás.

Csomag árak

Egyszerűkevés termék, választási opciók nélkül

49.000 Ft-tól

Haladó Extra funkciók, sok termék stb.

69.000 Ft-tól

ProfiEgyedi megoldások

89.000Ft-tól

Termékfeltöltés

Termékeket fel lehet tölteni egyesével vagy akár tömegesen is. A tömeges termékfeltöltéshez kapcsolatba kell lépni általában a nagykereskedésekkel, hogy küldjenek megfelelő terméklistát. A lista alapos előkészítést igényel általában, hogy be tudjuk importálni a termékeket. Az adatokat át kell alakítani a rendszerhez megfelelő struktúrához, illetve termékmenedzsment szempontjából is be kell paraméterezni a termékeket.

Domain név

Segítünk kiválasztani a megfelelő domain nevet és az adminisztrációs részét is elvégzi cégünk!

Tárhely

Felmérjük mekkora méretű tárhelyre lenne szüksége Önnek és a legkedvezőbb opciót ajánljuk teljes adminisztráció mellett. Vásárolhat saját tárhelyet, de lehet tárhelye nálunk is!

Tárhely és Domain árak