info@digitmarketing.hu | 06 70 235 54 12

ShopRenter szolgáltatásaink

Nincsen vásárló, de miért?

Sajnos nem lesz sikeres attól egy webáruház, ha csak szép és működik akár sok termékkel. Ez tény és nem egy üzleti lehúzás! Abban az esetben, ha nem tud senki rólunk bevétel sem lesz! Látogatókat kell szerezni, akikből később vagy azonnal ügyfelek lesznek. Ezt több féle képen is lehetséges.

Nem tetszik a meglévő webáruháza?

Cégünk segít átmozgatni az adatokat az egyik rendszerből a másikba. Minden termék, ügyfél és vásárlási adatot átkonvertálunk a kívánt rendszer felépítéséhez. Például válthat Joomla rendszerből ShopRenteresre vagy akár fordítva is!

ShopRenter szolgáltatásaink

Termékfeltöltés

Termékeket fel lehet tölteni egyesével vagy akár tömegesen is. A tömeges termékfeltöltéshez kapcsolatba kell lépni általában a nagykereskedésekkel, hogy küldjenek megfelelő terméklistát.

Nagyker Árváltozás

Több ezer termék esetén napokba vagy hetekbe kerülhet a termék árainak frissítése. Egyedi scriptek megírásával megoldható sokkal gyorsabban, amiben mi segíteni tudunk!

ShopRenter adminisztráció

Kevésbé ismeri a rendszert vagy nincsen elég ideje kezelni a rendszert? Megbízás esetén karbantartsuk rendszerét!

Termékszűrők létrehozása

Termékszűrő bekapcsolása nem a legnehezebb dolog, de nagy mennyiségű termék esetén külön-külön kell az szűrést beállítani minden termék esetében. Mi ezt is fel tudjuk gyorsítani!
Árajánlatkérés