info@digitmarketing.hu | 06 70 235 54 12

Joomla szolgáltatásaink

Joomla szolgáltatásaink

Joomla az egyik legnépszerűbb tartalomkezelő rendszer. A rendszer előnye, hogy viszonylag sok hasznos és jó minőségű kiegészítő található hozzá. Több szakértelem szükséges kezeléséhez, mint pl. a WordPress-hez.

Menedzselés

A rendszernek egyedi filozófiája van a sablonok kialakításában. Viszonylag nehézkes kezelni egy átlagos felhasználó számára. Teljesen egyedi sablonokat is tudunk készíteni igény esetén!

Verzióváltás

Ritkán, de néha a Joomla a fő verziószámban is változás történik. Ez azt jelenti, hogy a régebbi rendszer nem kompatibilis az újabbal. A régi rendszer elveszti a támogatását egy idővel, így a frissítések nélkül a régi rendszer könnyen sebezhetővé válik. Rendszer támogatás megszűnése esetén erősen ajánlott az új verzióra váltás!

Adatátmozgatás

Megunta Joomla rendszerét vagy éppen megunt egy másik rendszert és az adatait nem szeretné elveszteni? Adat átkonvertálással meg lehet tartani a régi adatokat és be lehet importálni egy másik rendszerbe.

Egyedi fejlesztések

Komponens készítés: A sablon fő tartalmi részén jelennek meg. Komponensek lehetnek űrlapok, képgallériak és hasonló egyedi fejlesztésű megoldások.
Modul készítés: A sablon bizonyos részeire modulokat lehet elhelyezni. Ez a rész általában nem a fő tartalmi rész, hanem az oldal más részén helyezkedik el pl. az oldalsáv. Látványos és hasznos egyedi modulokat is létre lehet hozni. Az oldal menüje, lábléce is modulnak számítanak.

Nem tetszik a meglévő Joomla webáruháza?

Cégünk segít átmozgatni az adatokat az egyik rendszerből a másikba. Minden termék, ügyfél és vásárlási adatot átkonvertálunk a kívánt rendszer felépítéséhez. Például válthat Joomla rendszerből ShopRenteresre vagy akár fordítva is!
Árajánlatkérés