info@digitmarketing.hu | 06 70 235 54 12

Weblapkészítés

Honlap készítés

"Találtam egy embert, olcsón megcsinálja nekem..."
Biztos, hogy azt fogja kapni amit elképzelt?!
A legtöbb esetben NEM!

Tárhely

Tárhelyvásárlás és karbantartás elképesztő kedvező árakon!

Domain

Teljes körű domain név adminisztráció és regisztráció.

Adminisztráció

Honlap vagy webáruház folyamatos karbantartása ás adminisztrálása

Működési garancia

Az elkészült munkát csak akkor kell átvennie, ha teljesen megfelel!

Honlapkészítési csomgok

Az itt leírt csomagok csak felületes tájékoztatást adnak. Pontos egyeztetés és tájékoztatás esetén, minden képpen kéren árajánlatot vagy keressen fel minket!

Egy oldalas weboldal

Olyanoknak javasolt az ilyen jelegű honlap kiknek nagyon kevés közleni valójuk van a foglalkozásukból kifolyólag és egynél több oldalra nincsen szükség, viszont azaz egy oldal legyen látványos. Landing pagek készítése is ehez a kategóriához tartozik.

Egy oldalas weboldal (menüs / lapozós)

Ezt a csomagot úgy kell elképzelni mintha fel-le lehetne csúszkálni az egy oldalas tartalomban egy menü segítségével, ami mindig oda navigál minket ahol szeretnénk lenni. Látványos megoldás ez mégis egy oldalba be lehet sűríteni sok mindent.

Több oldalas sima

Itt már egyszerű tartalom kezelése is megoldott. Több oldalon részletesebben ki lehet fejteni cégünk tevékenységét.

Több oldalas extra funkciókkal

Abban az esetben ajánlott, ha már kevés leírni bizonyos dolgokat azokat fel is kell dobni valamivel. Extra modulok segítségével szeretnénk honlapunkat még hatékonyabbá tenni.

Mobilra optimalizált kinézet

Az okostelefonok és tabletek száma robbanásszerűen növekszik, ezeken az eszközökön pedig egyre gyakrabban interneteznek a felhasználók.

Mivel ilyen esetekben kisebb a böngészési felület, webáruházunk vagy honlapunk megjelenését is az új elvárásoknak megfelelően kell alakítani az egyszerűbb és gyorsabb tájékozódás érdekében. Erre ad lehetőséget a mobilra optimalizált kialakítás.

Csomagárak

1 oldalasegy képernyős

18.000 Ft-tól

1 oldalaslapozós / menüs

35.000 Ft-tól

Több oldalas sima weboldal

50.000Ft-tól

Több oldalas extra funkciókkal

68.000 Ft-tól

* Tájékoztató jelegű árak!

Online Marketing

Hirdetés nélkül is a keresők (Google, Bing stb.) elején tudunk lenni. Sokkal időigényesebb munka, de hosszabb távon megéri, mert jóval olcsóbb eszköz a hirdetéseknél.

Szöveges tartalom írás

A legfontosabb szempont egy oldal besorolásánál, hogy mennyire releváns az oldal tartalma az eladni kívánt termékekkel. Egy jól megfogalmazott szöveg mindennél fontosabb, de itt a "jót" nem irodalom szemszögéből kell nézni, hanem a keresők szemszögéből.

Linképítés

Második legfontosabb egy oldal esetében az, hogy hány és milyen népszerű oldal mutat a mi oldalunkra. Minél több oldal hivatkozik a miénkre annál "értékesebb" a mi oldalunk is. Nem lényegtelen a hivatkozás megnevezése, melyik oldalunkra hivatkozik a másik oldal vagy az, hogy milyen oldalon van a ránk mutató link.

Részletek

Gondolja át, hogy milyen egyszerű Egy helyen minden! Ráadásul kedvező árakon sok éves fejlesztői tapasztalattal.